Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ελιγμοί αποφυγής των ραντάρ από το μαλαισιανό αεροπλάνο.Ερευνάται το παρελθόν των πιλότων.


γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Κερδίζει το σενάριο της αεροπειρατείας στο μαλαισιανό αεροπλάνο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βγήκαν στη δημοσιότητα.www.anexigita.com Η μαλαισιανή κυβέρνηση μετέδωσε επίσημα ότι κάποιος έσβησε σκόπιμα τα συστήματα επικοινωνίας και άλλαξε την κατεύθυνση του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με αμερικανικές πηγές το αεροπλάνο πετούσε για ώρες μετά από τη διακοπή επικοινωνίας με τον μαλαισιανό πύργο ελέγχου και μάλιστα έκανε και ελιγμούς αποφυγής των ραντάρ.

Αυτό δείχνει ότι όλα έγιναν από πολύ έμπειρο πιλότο που ήξερε πώς λειτουργεί το σύστημα ώστε να μπορεί να κρύψει το γιγάντιο 777.www.anexigita.comΜετά την τελευταία αυτή εξέλιξη ψάχνουν τα σπίτια των δύο πιλότων στη Μαλαισία.

Ο ένας από τους δύο είναι ευλαβικός μουσουλμάνος ενώ ο δεύτερος...γκομενιάρης-συχνά καλούσε γυναίκες στο πιλοτήριο για να φωτογραφιθεί μαζί τους!

Το αεροσκάφος είχε καύσιμα για οχτώ ώρες που σημαίνει ότι μπορούσε να πετάξει πολυ μακρυά.Οι έρευνες τώρα στρέφονται δυτικά στον ινδικό ωκεανό μέχρι το...Καζαχστάν! www.anexigita.com

Ένα σενάριο είναι ότι το αεροπλάνο να καταλήφθηκε από ισλαμιστές τρομοκράτες και προσγειώθηκε σε μυστικό μέρος ,ίσως στα νησιά Άνταμαν στον Ινδικό.www.anexigita.comΆλλο είναι ο ένας εκ των δύο πιλότων να κατέλαβε το πιλοτήριο,είτε αφού σκότωσε τον δεύτερο,είτε αφού κλειδώθηκε μόνος του μέσα σ'αυτό αφού έβγαλε τον δεύτερο έξω.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here