Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανεξάρτητη η Κριμαία.Και τώρα τί γίνεται;


95 τοις εκατό του πληθυσμού της Κριμαίας ψήφισε υπέρ της ένωσης της χερσονήσου με τη Ρωσία,αποθεώνοντας ταυτόχρονα τον Πούτιν.

Ο Ομπάμα τα πήρε στην ...κράνα λέγοντας,ουστιαστικά απειλώντας τον Πούτιν με τη φράση το κόστος που θα πληρώσεις θα είναι μεγάλο.

Τί γίνεται όμως τώρα;Ποιά θα είναι η επόμενη μέρα;Οι γερμαναράδες εμφανίζονται διστακτικοί να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία μια και έχουν οικονομικά συμφέροντα με πάνω από 2 χιλιάδες επιχειρήσεις επί ρωσικού εδάφους.

Οι Αμερικανοί εκστομίζουν μεγάλα λόγια,βρισκόμενοι σε αμηχανία για το πώς πρέπει να αντιδράσουν.Το μόνο που έκαναν μέχρι στιγμής είναι να χαρακτηρίσουν το δημοψήφισμα παράνομο.

Μάλιστα έχουν φόβους ότι η ρωσική επέκταση δεν θα σταματήσει στην Κριμαία αλλά θα συνεχιστεί δυτικότερα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το μέλλον δεν προβλέπεται λαμπρό και θα την πληρώσει πάλι ο κοσμάκης για τα γεωπολιτικά συμφέροντα δυτικών και Ρώσων...

Κάποιοι θα πουν τί μας νοιάζει εμάς στην Ελλάδα η Ουκρανία.Μας νοιάζει και μας παρανοιάζει.Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μια περιοχή ανεξαρτητοποιείται μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.Βλέπε Θράκη και για να πάμε ακόμα παραπέρα ...Κρήτη ,Πελοπόννησος και δεν ξέρουμε τί άλλο μπορεί να ακολουθήσει.

Μήπως όμως αυτό είναι και το ζητούμενο αυτών που κρύβονται πίσω από όλα αυτά;
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here