Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακαλύφθηκε πυραμίδα στον Άρη!

Γράφει ο ανεξήγητος.Αντί να περιμένουν τους λάτρεις νέων ανακαλύψεων στον Άρη να ανακαλύψουν πυραμίδες στον Άρη και να τις δημοσιεύσουν προκαλώντας σάλο, εμπειρογνώμονες από τη NASA αποφάσισαν να τις δημοσιεύσουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα της.Είναι μια φωτογραφία που τράβηξε το κιουριόσιτι που απεικονίζει μια πυραμίδα!

Μόνο που οι διαστάσεις της είναι ... αρκετά μικρές ,50 εκατοστά ύψος  και το πλάτος φτάνει τα 80 εκ.Από τη μία πλευρά, η πυραμίδα είναι αρκετά ασυνήθιστη για ένα αντικείμενο φυσικής προέλευσης και θα μπορούσε να είναι κομμάτι κάποιας μυστηριώδους κατασκευής.

Η NASA δεν μπορούν με τίποτα να εξηγήσουν την προέλευση της πυραμίδας και σχεδιάζουν να την μελετήσουν διεξοδικά με τα όργανα Cursioty με ότι μέσο διαθέτει,συμπεριλαμβανομένου του φασματόμετρο ακτίνων Χ και λέιζερ. Κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι απλώς μια συνήθησμένη πέτρα που μοιάζει κατά τύχη με πυραμίδα.Η "πυραμίδα" πήρε βαστίστηκε ήδη και πήρε το όνομά «Jake Matijevic» στη μνήμη υπαλλήλου της NASA, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Άρη στις αποστολές «Sojourner», «Πνεύμα» και "Ευκαιρία", ο οποίος πέθανε στις 20 Αυγούστου 2012.

Η "Περιέργεια (curiosity)" είναι τώρα καθ'οδόν για ένα μέρος που λέγεται Glenelg , 200 περίπου μέτρα από τον προορισμό. Το ρόβερ είναι ικανό να διασχίσει 22 με 37 μέτρα σε μία μέρα.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here