Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Σολζενίτσιν για τους Εβραίους αρχιμπολσεβίκους: είναι προδότες!

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.
Το 2001-2002 ο νομπελίστας Ρώσος συγγραφέας Σολζενίτσιν εξέδωσε το βιβλίο 'Διακόσια χρόνια μαζί´ που μιλά για τις ρωσοεβραϊκές σχέσεις από το 1795 έως το 1995.Το παρουσιάζει σαν μια την πλήρη ιστορία των Εβραίων της τσαρικής Ρωσίας,ακολούθως της Σοβιετικής και τέλος της σύγχρονης.
Προσθήκη λεζάντας
Ο πρώτος τόμος, για τους Εβραίους της τσαρικής Ρωσίας ,προκάλεσε ενθουσιασμό στη Δύση,και στον εβραϊσμό και μάλιστα κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ο συγγραφέας του είναι εβραϊκής καταγωγής.Αλλά ο Σολζενίτσιν τους ...την έφερε στον δεύτερο τόμο που μιλά για τους αρχιμπολσεβίκους Εβραίους και τα ρωσοεβραίους μεγαλοεπιχειρηματίες , φιλαράκια του Γέλτσιν ,που άρπαξαν τον πλούτο του ρωσικού λαού αμέσως μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.Όσο για τα ισχυριζόμενα ότι είναι σημιτικής καταγωγής τα αρνήθηκε εξοργισμένος,δηλώνοντας ότι είναι γνήσιος Ρώσος,χριστιανός ορθόδοξος.

Ο δεύτερος αυτός τόμος προκάλεσε την μήνη των απανταχού σιωνιστών και ο Σολζενίτσιν κατηγορήθηκε για βαθιά αντισημίτης και ρατσιστής.www. anexigita.com Καλά που δεν τον είπαν και φασίστα .Αλλά αυτός ο όρος είναι εδώ ,δικός μας ,εγχώριος.Ο δεύτερος τόμος δέχτηκε και δέχεται τέτοια πολεμική στη Δύση που δεν εκδόθηκε ποτέ στα αγγλικά.Η μόνη μετάφραση που έγινε είναι στα γαλλικά και γερμανικά και μάλιστα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Ο νομπελίστας Ρώσος συγγραφές Αλεξάντρ Σολζενίτσιν
Σας δίνουμε την μετάφραση της εισαγωγής του κεφαλαίου ´στους μπολσεβίκους' του δεύτερου τόμου την οποία δεν θα βρείτε μάλλον πουθενά.www.anexigita.com Κατα καιρούς θα ανεβάζουμε και άλλα αποσπάσματα από το βιβλίο του Σολζενίτσιν ,τα '200 χρόνια μαζί'.Απολαύστε:
''Στους μπολσεβίκους
Αυτό είναι δεν ένα καθόλου νέο θέμα: οι Εβραίοι στους μπολσεβίκους. Σχετικά με αυτό έχουν γραφτεί τόσο πολλά.Όποιος προσπαθεί να αποδείξει ότι η επανάσταση ήταν μη-ρωσική, ή ''ξένη'' αναφέρεται στα εβραϊκά ονόματα και ψευδώνυμα, προσπαθώντας να αφαιρέσει από τους Ρώσους την ευθύνη για τη ρωσική επανάσταση του δέκατου έβδομου έτους (1917).Από τους Εβραίους συγγραφείς και όσους είχαν αρνηθεί την αυξημένη συμμετοχή των Εβραίων στην κυβέρνηση των Μπολσεβίκων και από αυτούς που κάποιες φορές δεν το αρνήθηκαν - όλοι συμφωνούν ομόφωνα ότι εκείνοι δεν ήταν Εβραίοι στο πνεύμα.Ήταν προδότες. Συμφωνούμε μ´αυτό και εμείς. Για αυτούς τους ανθρώπους , αν κρίνουμε από την ψυχή τους: Ναι, ήταν προδότες.''

www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , , ,
ads here