Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Καθησυχάζει η ΝΑΣΑ για το τέλος του κόσμου.



Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος."Αν το τέλος του κόσμου έρθει μια μέρα, είναι απίθανο ότι θα το γνωρίζουμε εκ των προτέρων. Το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί γρήγορα και απρόβλεπτα , είπε εκπρόσωπος της NASA. - Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το τί είδους καταστροφή θα είναι και από τί θα προκληθεί. Αν η αιτία είναι ένας τεράστιος αστεροειδής, ίσως θα ξέρουμε γι 'αυτό αρκετά πιο πριν.

Όσο για τον πλανήτη Χ, Αμερικανοί επιστήμονες εξήγησαν ότι με αυτόν τον τρόπο: «Αν Nibiru ή κάποιες άλλοι άγνωστοι πλανήτες πετούσαν προς τη Γη, οι αστρονόμοι θα το είχαν παρατηρήσει απο καιρό, αλλά υπάρχουν, γι 'αυτό και δεν έχει νόημα να σκεφτούμε την επόμενη καταστροφή. Ζήστε και απολαύστε τη ζωή, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. "

Οι επιστήμονες πάντα μιλάμε για το γεγονός ότι στον πολιτισμό των Μάγια δεν είχαν καμία ιδέα για το «τέλος του κόσμου." Και το γεγονός ότι το ημερολόγιό τους τελειώνει στις 21/12/2012 ημερομηνία δεν σημαίνει ότι αυτό είναι το τέλος. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής.

«Οι έννοια της « Ημέρας της Κρίσεως » στους Μάγιας δεν υπήρχε. Σε κάθε λεξικό την εποχή της αποικιοκρατίας ή σε περισσότερα από 15 χιλιάδες αρχαίες επιγραφές, οι οποίες είναι γνωστές,δεν αναφέρθηκε ποτέ τέτοιο πράγμα,"το τέλος του κόσμου" δεν βρέθηκαν και δεν θα ανιχνευθούν, επειδή οι ​​Μάγιας δεν εξελάμβαναν την «Ημέρα της Κρίσεως» με την έννοια που την εννοούν οι φορείς του ευρωπαϊκού πολιτισμού,ότι αυτό είναι το "τέλος του κόσμου", όλα θα εξαφανιστούν,θα καταστραφούν και ούτω καθεξής », - δήλωσε ο αρχαιολόγος,ειδικός στους Μάγιας, Ph.D. Γιούρι Παλιούχοβιτς.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here