Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Οι ήπειροι της Γης στο παρελθόν και το ..μέλλον! (βίντεο)

Επιστήμονας έδειξε πώς έχει ήταν η Γη στο παρελθόν και πώς θα είναι στο μέλλον.

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.
Καθηγητής Γεωλογίας δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει με ακρίβεια ποια μορφή είχε ο πλανήτης μας εκατομμύρια χρόνια πριν anexigita.com αλλά και πώς θα αλλάξει στο μέλλον.

οι ήπειροι μετακινούνται αιωνίως αργά,αργά...
Ο Γεωλόγος Ρον Μπλέικι, από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα, ανέβασε στα δημοφιλή βίντεο κοινής χρήσης του Youtube ένα εκπληκτικό βίντεο. Στόχος του, να δείξει την ιστορία σχηματισμού του τρέχοντος χάρτη της υδρογείου.Ο επιστήμονας με το κλιπάκι του καθιστά σαφές πως η διάταξη των ηπείρων και το σχήμα τους άλλαξε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 600 εκατομμυρίων χρόνων! Μπορείτε επίσης να δείτε την κατά προσέγγιση anexigita.comπρόβλεψη των μελλοντικών αλλαγών.

Η γη σε 100 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα.
Σύμφωνα τον Αμερικανό γεωλόγο για να φτιάξει έναν τέτοιο χάρτη, πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας χιλιάδες επιστημονικέςanexigita.com εργασίες και έχει δει πάρα πολλούς λεπτομερείς χάρτες. Το βίντεο αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα στη ζωή του,αποτέλεσμα της εργασίας μιας ζωής όπως ο ίδιος λέει με περηφάνια και.

Ο καθηγητής εξηγεί ότι η κίνηση των ηπείρων της Γης είναι τόσο αργή που για να περιγραφεί η υπέροχη μεταμόρφωση που πήρε εκατομμύρια χρόνια, είναι αρκετή μια μικρή προεπισκόπηση βίντεο που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας.

www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here