Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Απόσχιση από τις ΗΠΑ και ένωση με τη Ρωσία ζητά η Αλάσκα!!!

η ρωσική Αμερική
γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
'Αρχισε με την Αμπχαζία και τη βόρεια Οσετία.Συνέχισε με την Κριμαία και την Τρανζιστρία.Τώρα έχουμε την Αλάσκα των ΗΠΑ να ζητάει ένωση με τη Ρωσία!

Σε αμερικανική σελίδα του διαδικτύου μαζεύονται υπογραφές για την απόσχιση της πολιτείας από τις ΗΠΑ και την ένωσή της με τη Ρωσία.www.anexigita.com Μέχρι τη στιγμή που γράφω έχουν μαζευτεί 20 χιλιάδες υπογραφές και ανεβαίνουν γρήγορα!Απαιτούνται 100 χιλιάδες για να απαντήσει ο Λευκός Οίκος στο αίτημα των κατοίκων.Σημειώστε ότι η πολιτεία της Αλάσκας έχει πληθυσμό 750 χιλιάδες,οπότε οι 100 είναι σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.

Η Ρωσική Αμερική
Ιστορικά αυτό δεν είναι κάτι το παράξενο.Η Αλάσκα ,για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν το αποικιοκρατικό κομμάτι της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.www.anexigita.com Ρωσικοί οικισμοί υπήρχαν ακόμα νοτιότερα στην Καλιφόρνια.Την εκμετάλλευση των ρωσικών κτήσεων στην Αμερική είχε η Ρωσοαμερικανική Εταιρία.Δικαιώματα και δικαιοδοσία στην περιοχή είχε και η Ορθόδοξη Εκκλησία.

η Ρωσική Αυτοκρατορία στη μέγιστη έκτασή της

Το 1648 άνοιξε για πρώτη φορά δρόμος για την Αλάσκα μέσω του Βερίγγειου Πορθμού και 100 χρόνια μετά ξεκίνησε ο αποικισμός της από Ρώσους.Κάποιοι έφτασαν ακόμη νοτιότερα ,www.anexigita.com στην Καλιφόρνια,όπου υπάρχει το γνωστό Φόρτ Ρος (Fort Ross),δηλαδή το φρούριο των Ρώσων.

Δυστυχώς το 1867 ο Ρώσος αυτοκράτορας πούλησε την περιοχή στις ΗΠΑ για το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων.Για ψιλά δηλαδή.
ανακατασκευασμένη ρωσορθόδοξη εκκλησία στο Φορτ Ρως της Καλιφόρνιας

Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές που ελέγχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ και είναι εξαθλιωμένες από τις πολιτικές τους.Πρώτες και καλύτερη θα είναι η ανατολική Ουκρανία.www.anexigita.com Στο τέλος δεν αποκλείεται σ'αυτές να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος!
www.anexigita.com








Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here