Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Φεστιβάλ body art! (φωτο)


Πριν από λίγες ημέρες, έλαβε χώρα ο 15ος τελικός στο παγκόσμιο φεστιβάλ τέχνης του σώματος,το οποίο πραγματοποιήθηκε στη μικρή αυστριακή πόλη,στο Πόρτσαχ αμβέρτερζε. Ο οικισμός βρίσκεται στις όχθες της λίμνης των Άλπεων Βέρτερ-Ζε και φέτος συμμετείχαν πάνω από 30.000 άτομα 
.



200 καλλιτέχνες από 44 χώρες παρουσίασαν τις δεξιότητές τους σε επτά κατηγορίες (βούρτσα, σφουγγάρι, αερογράφος, ειδικά εφέ, τέχνη προσώπου, ειδικά εφέ, make-up), με την ελπίδα να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το γεγονός γίνεται στο Πέρτσαχ μόλις  δεύτερη φορά στην ιστορία του.Από το 1998 έως το 2010,οι  λάτρεις της τέχνης του σώματος συγκεντρώνονταν στην αυστριακή πόλη Σέεμποντεν η οποία βρίσκεται επίσης δίπλα σε λίμνη.. Το φεστιβάλ ξεκίνησε από τον Άλεξ Μπαρέντρεγκτομ ο οποίος εργαζόταν,σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Οι χορηγοί έθεσαν στον Άλεξ στόχο να οργανώσει ένα νέο γεγονός για το καλοκαίρι..Μια μέρα είδε τυχαία κάποιες φωτογραφίες body-art και αποφάσισε να επιλέξει αυτό το θέμα για το έργο του. Στην αρχή το φεστιβάλ δεν ήταν πολύ δημοφιλές, αλλά με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση στον κόσμο.





























www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , ,
ads here