Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

UFO σε πίνακα Ιταλού ζωγράφου.

Γράφει ο ανεξήγητος
Ο πίνακας Ευαγγελισμός της Θεοτόκου του Carlo Crivelli θεωρείται εκπληκτικός , όχι μόνο για την ομορφιά του και την τελειότητα της λεπτομέρειας αλλά και για έναν άλλο λόγο όχι καλλιτεχνικό. Πάνω σε αυτόν τον πίνακα υπάρχει ζωγραφισμένο κάτι πολύ παράξενο.Μία ακτίνα που πέφτει από τον ουρανό και χτυπά την Παναγία (Madonna) .Η ακτίνα αυτή προέρχεται από ένα άγνωστο ιπτάμενο δισκοειδές αντικείμενο(UFO)  που ίσα διακρίνεται μέσα από ένα στρογγυλό σύννεφο.

Αυτός ο πίνακας είναι από τους πιο δημοφιλείς του Carlo Crivelli και υπάρχει σε όλα τα βιβλία για αυτόν τον καλλιτέχνη και σε εκείνα της Εθνικής Πινακοθήκης. Το ιπτάμενο αντικείμενο μπορεί να το είδε ο ίδιος ο Crivelli , ή μπορεί να το είχε διαβάσει σε αρχαία χρονικά ή ακόμη και να το είχε ακούσει από στόμα σε στόμα και το πρόβαλε με ένα μέσο πιο οικείο σ 'αυτόν, τη ζωγραφική.Μια εξήγηση για αυτή την ακτίνα,πιθανώς βρίσκεται βαθιά στη συνείδηση ​​του καλλιτέχνη ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είδε ένα αντικείμενο να ρίχνει την ακτίνα και την πήρε για ένα σημάδι από το Θεό.Έτσι αποφάσισε να το απoθανατίσει σε ένα από τα έργα του, χρησιμοποιώντας θρησκευτικό υπόβαθρο.






Ένα UFO καλυμμένο από σύννεφο,παρόμοιο με αυτό στον πίνακα του Crivelli εντοπίστηκε στο Βένετο της Ιταλίας το 1999: Έμοιαζε σχεδόν στερεό με κυκλική δομή και πολύ ήταν διαφορετικό από τα γύρω σύννεφα. Οι εμφανίσεις όμως παρόμοιων σύννεφων δεν σταμάτησαν εκεί.Στις αρχές του Αυγούστου βιντεοσκοπήθηκε πάνω από τη Μόσχα ένα πολύ περίεργο κυκλικό σύννεφο.Δείτε το βιντεάκι που ακολουθεί.


www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , ,
ads here