Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Άνδρας σκότωσε κόμπρα με τα δόντια του στο Νεπάλ!

Γράφει ο ανεξήγητος
Ένας άνδρας από το Νεπάλ  που είχε δαγκωθεί από μία κόμπρα ,για να ανταποδώσει το ... δάγκωσε  και αυτός,σκοτώνοντας το ερπετό!

Σύμφωνα με την  Ανναπούρνα Ποστ,μια καθημερινή εφημερίδα του Νεπάλ ,την Πέμπτη ο Mohamed Salmo Miya κυνήγησε το φίδι  που τον δάγκωσε ενώ βρισκόταν στο χωράφι ριζιού και το δάγκωσε μέχρι θανάτου.

"Θα μπορούσα να το σκότωσω με ένα ραβδί, αλλά το δάγκωσα με τα δόντια μου,επειδή ήμουν θυμωμένος," δήλωσε ο πενηνταπεντάχρονος Miya, ο οποίος ζει σε ένα χωριό περίπου 200 χιλιόμετρα  νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας του Νεπάλ ,το Κατμαντού.

Το φίδι ήταν ένα είδος κόμπρας που στο Νεπάλ ονομάζεται γκομάν είναι επίσης γνωστό ως  κόμπρα η κοινή.


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση αξιωματικού της  Αστυνομίας του Niraj Shahi, ο άνδρας δεν διατρέχει κίνδυνο στην υγεία του και παρακολουθείται στον ιατρικό σταθμό του χωριού.Επίσης δήλωσε ότι δεν θα του απαγγείλουν κατηγορίες ,παρόλο που  το ερπετό ήταν μεταξύ των ειδών που είναι απειλούμενα στο Νεπάλ και προστατεύονται δια Νόμου!


Στο Νεπάλ χιλιάδες άτομα δαγκώνονται κάθε χρόνο από κόμπρες και αριθμός των θανάτων από δαγκώματα είναι αυξημένος και ξεπερνάει τους χίλιους.

Φαντάζεστε τί θα γινόταν στην Ελλάδα;Θα έβγαιναν πολλοί φιλόζωοι και θα μιλούσαν για βασανισμό ζώου μέχρι θανάτου!
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here