Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έφτιαξε ομοίωμα της Κιβωτού του Νώε μετά από ...όνειρο.


Γράφει ο ανεξήγητος

Ακολουθώντας τα βήματα του Νώε, ο Ολλανδός επιχειρηματίας Γιόχαν Huibers είναι έτοιμος για οποιεσδήποτε πλημμύρες μπορούν να εμφανίσουν στην Ολλανδία ,χάρη στη δική του ξεχωριστή κιβωτό που έχτισε μετά από όνειρο που είδε για πλημμύρες στην πατρίδα του ... ναι,.Θα μπορούσε να σας θυμίσει την πλοκή της ταινίας Evan Almighty ... αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα!
 
Ο Huibers κατασκεύασε το αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε μήκους 68 μέτρων του , τα τρία τέταρτα του μήκους ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου από κέδρους και πεύκα με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων.
 

"Το 1992, είχα ένα όνειρο, ότι η Ολλανδία θα πλημμυρίσει. Την επόμενη μέρα, βρήκα ένα βιβλίο για την Κιβωτό του Νώε στο τοπικό βιβλιοπωλείο και από τότε, το όνειρό μου ήταν να χτίσω την Κιβωτό», λέει ο Huibers.
Η περιβαλλοντική εκστρατεία του Αλ Γκορ προβλέπει ότι η χαμηλού υψομέτρου Ολλανδία θα κατακλυστεί στο μέλλον λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι το προαίσθημα του Huibers θα μπορούσε να είναι περισσότερο από ένας εφιάλτης ... 


Δύο χρόνια μετά την κατασκευή της,η Κιβωτός άνοιξε τις πόρτες της για τους ανθρώπους στην πόλη του Schagen,στη βόρεια Ολλανδία. Οι επισκέπτες είχαν μείνει άναυδοι. Μοντέλα σε πραγματικό μέγεθος από καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες, λιοντάρια, κροκόδειλοι, ζέβρες, βίσονες και τα άλλα ζώα περίμεναν τους τουρίστες.  

Στη συνέχεια, η Κιβωτός ξεκίνησε ταξίδι στις πόλεις στις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία και το Βέλγιο και μεταφέρει ζωντανά και ψεύτικα ζώα, καθώς και θρησκευτικές πληροφορίες.







www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here