Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Υποχρεωτική η κλειτοριδεκτομή για όλες τις γυναίκες για να μην υπάρχει απόλαυση από τους τζιχαντιστές του Ισιλ.



Μετά τις εντολές του στους σουνίτες τζιχαντιστές ακόλουθούς του για προέλαση σε άλλες πόλεις του Ιράκ, ο επικεφαλής του ISIL, ο «χαλίφης» Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί, δήλωσε πως ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων των γυναικών είναι υποχρεωτικός στο χαλιφάτο του γιατί έτσι είναι το θέλημα του Αλάχ.

Αυτό υποστηρίζει ο ‘Αμπντουλάχ’ ,πρέπει να υποβληθούν σε κλειτοριδεκτομή όλες οι γυναίκες σύμφωνα με το ιεροό βιβλίο, όπως μας αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Αki-Adnkronos International.Με αυτό τον τρόπο αποκλείεται η σεξουαλική απόλαυση στις γυναίκες.Τ’ακούσατε οι ‘διεθνίστριες’;

Την ίδια ώρα ο αραβικός Τύπος αναφέρει ότι τουλάχιστον 28 κορίτσια και δύο ενήλικες υπέστησαν ακρωτηριασμό τις τελευταίες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, το ISIL απαίτησε από όλους τους εμπόρους της Μοσούλης να καλύπτουν με μαύρη μαντίλα τα πρόσωπα ακόμη στις κούκλες που έχουν στις βιτρίνες των μαγαζιών τους.

Η σαρία απαγορεύει την τέχνη ή τα γλυπτά να έχουν ανθρώπινη μορφή, επομένως, γυναικείες και ανδρικές φιγούρες στις βιτρίνες των καταστημάτων θα καλυφθούν με μαύρο ύφσμα.

Στο μεταξύ, χιλιάδες Χριστιανοί έχουν εγκαταλείψει την περιοχή, καθώς οι τζιχαντιστές του ISIL τους εκβιάζουν είτε να αλλαξοπιστήσουν, είτε να πληρώσουν ειδικό φόρο. Βέβαια, σύμφωνα με τελευταίο τελεσίγραφο απαιτούν από όλους να φύγουν από την περιοχή, με τον ΟΗΕ απλώς παρατηρητή να ‘καταδικάζει’ δήθεν τον συστηματικό αποδεκατισμό των θρησκευτικών μειονοτήτων από το Ισλαμικό Κράτος.
defencenet.gr

www.anexigita.com



Αντέγραψε το άρθρο αυτό. Κάνε κλικ στο κουμπί για να επιλέξεις τον κώδικα και μετά δεξί κλικ και αντιγραφή.








Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here