Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Μπους σε άθλια κατάσταση συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης...........Η απόλυτη τραγωδία των ΗΠΑ.

Ο Μπους σε άθλια κατάσταση συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης...........Η απόλυτη τραγωδία των ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί βαδίζουν την ατέλειωτη νύχτα της απελπισίας, εναποθέτοντας την ελπίδα τους στον Θεό....Ναρκωτικά, βία, ανεργία, λαθρομετανάστες, κοινωνική σήψη.....έχουν ρημάξει την Αμερική. Με ένα τεράστιο χρέος και χωρίς σχεδόν καθόλου κεφάλαιο, ελπίζουν σε σωτηρία στους σιωνιστές τοκογλύφους....Το τέλος της ιστορίας είναι εδώ!!!!
Ένας από τους πιο περιβόητους προέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,ο George W. Bush συνελήφθη σε ένα προάστιο της πολιτείας του Ντάλλας αργά το βράδυ την Τρίτη και μετά από έναν αστυνομικό έλεγχο ρουτίνας εντοπίστηκε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού του,σκόνη κοκαΐνης.
Η αστυνομία του Ντάλας δήλωσε ότι σταμάτησε το αυτοκίνητο του Bush αφού έστριψε δεξιά χωρίς να ανάψει τα φλας.Οι αξιωματικοί αναφέρουν ότι εξεπλάγησαν όταν είδαν ότι επρόκειτο για τον πρώην πρόεδρο, αλλά διαισθάνθηκαν ότι η συμπεριφορά του παρέκκλινε του φυσιολογικού.Ανέφεραν ότι ο Μπους φαινόταν ότι ήταν υπό την επήρεια ενός ναρκωτικού και έτσι αναγκάστηκαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο. Περιέργως, ο ίδιος συμφώνησε, και η αστυνομία ανακάλυψε τα ναρκωτικά.







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες
ads here