Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ήταν κατάξανθος με μπλε μάτια και ΑΛΛΑΞΕ τα πάντα με πλαστικές για να γίνει Κορεάτης!



Έπαθε εμμονή κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Κορέα

Ένας νεαρός Βραζιλιάνος με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια απαρνήθηκε την καταγωγή του και αποφάσισε να… κυνηγήσει το όνειρό του, που ήταν να μοιάζει με Κορεάτη. Υπεβλήθηκε λοιπόν σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα τον… παλιό του εαυτό.
brazilianos1.jpgbrazilianos2.jpg
Ο 25χρονος Ξιάν έπαθε εμμονή με ότι είχε να κάνει με την Κορέα και θέλησε να μοιάσει στους κατοίκους της, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ανταλλαγής φοιτητών στη Σεούλ.
Έναν χρόνο έμεινε στην κορεατική πρωτεύουσα ο νεαρός και η καθημερινή του επαφή με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ντονγκσέο ήταν αρκετή για να τον κάνουν να τρέξει στον πλαστικό χειρουργό και να ζητήσει σχιστά μάτια και σκούρα μαλλιά.
«Έβαζα τα δάχτυλά μου στις άκρες των ματιών μου και τα τραβούσα. Έτσι ήθελα να ήταν τα μάτια μου», είπε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα Ζερό Όρα.
brazilianos3.jpg
Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπεβλήθη σε δέκα χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσει τα μάτια που πάντα επιθυμούσε και ξόδεψε πάνω από 3.000 δολάρια για να εκπληρώσει το όνειρό του.
"Δεν φοβήθηκα ότι κάτι θα πήγαινε στραβά, αλλά φοβόμουν μήπως το αποτέλεσμα δείχνει ψεύτικο. Τελικά όλα πήγαν καλά. Η εμφάνισή μου είναι τέλεια”, είπε.
brazilianos4.jpg
Το μοναδικό πλέον που προδίδει την καταγωγή του άλλοτε γνωστού ως Μαξ, είναι το σχήμα της μύτης του, αν και δεν αποκλείει να την αλλάξει και αυτήν. Πάντως τα μαλλιά του τα βάφει σκούρα καστανά, ενώ φορά και καστανούς φακούς επαφής.
brazilianos5.jpg
Όσο για εκείνους που τον επικρίνουν για την απόφασή του; Ο Ξιάν τους απαντά:
brazilianos7.jpg
«Ανεξάρτητα από την θρησκεία κάποιου, ανεξάρτητα από το αν πιστεύετε σε προηγούμενες ζωές, έχετε μόνο αυτή τη ζωή για να γίνεται αυτοί που θέλετε».
http://www.star.gr
www.anexigita.com



Αντέγραψε το άρθρο αυτό. Κάνε κλικ στο κουμπί για να επιλέξεις τον κώδικα και μετά δεξί κλικ και αντιγραφή.








Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες
ads here