Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

'Μαλλιά αγγέλου' .Μια ουσία που αφήνουν τα UFO!


γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
'Μαλλιά αγγέλου' ονομάζεται μια ουσία που λέγεται ότι διασκορπίζεται από τα UFO που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας .

 Έχει περιγραφεί ως σαν ιστό αράχνης ή ζελέ . Μαλλιά αγγέλου έχουν αναφερθεί σε θεάσεις της Παναγίας . Το γεγονός αυτό ιντριγκάρει τους πιστούς της θεωρίας των αρχαίων εξωγήινων και έχει εξηγηθεί ως μια πιθανή ένδειξη εξωγήινης επιρροής σε θεάσεις της Παναγίας και του Ιησού.www.anexigita.com

Ιστορικές αναφορές για τα μαλλιά αγγέλου δείχνουν ότι η ουσία αποσυντίθεται , ή εξατμίζεται , σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον σχηματισμό της.www.anexigita.com Μια θεωρία των ουφολόγων είναι ότι η ουσία δημιουργείται από ιονισμένο αέρα και χιόνι μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο  που περιβάλλει το σκάφος .

Το πιο πρόσφατο συμβάν με μαλλιά αγγέλου συνέβη στην Ολορόν , της Γαλλία , το 1952 . Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από ένα μεγάλο αριθμό ανεξήγητων θεάσων αγνώστου ταυτότητας αεροσκαφών ΑΤΙΑ.

Στις 2 Νοεμβρίου του 1959 , στην πορτογαλική πόλη της Évora , μαλλιά αγγέλου συγκεντρώθηκαν από τις ένοπλες δυνάμεις και αναλύθηκαν τεχνικούς και επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας .

Τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν ότι η ουσία ήταν τόσο προηγμένη, ώστε θα μπορούσε να αποτελεί  ένα μονοκύτταρο οργανισμό κάποιου είδους ,www.anexigita.com ένα προϊόν φυτού .

Κάποιοι άνθρωποι έχουν συνδέσει αναφορές στη Βίβλο με το φαινόμενο από τα μαλλιά αγγέλου . Σχετική φέρεται να είναι και η νεραϊδόσκονη είπε. Από το 14ο αιώνα και μετά, άρχισαν να εμφανίζονται αναφορές για μια ζελατινώδη ουσία που ονομάζεται αστρικό ζελέ.Το αστρικό ζελέ περιγράφεται ως μία ημιδιαφανής ή γκριζωπή λευκή ζελατίνη , η οποία τείνει να εξατμίζεται αμέσως μετά από πτώση . Στο παρελθόν ,www.anexigita.com η ουσία συνδέθηκε με βροχές μετεωριτών .

Το αγγελικό γρασίδι επίσης είναι ένα σχετικό φαινόμενο που εμφανίζεται όταν κοντά μεταλλικά νήματα πέφτουν στο έδαφος σε χαλαρά αλληλένδετα κομμάτια .

Ωστόσο ,το αγγελικό γρασίδι εξηγείται επιστημονικά προέρχεται από ορισμένα στρατιωτικά αεροσκάφη . Είναι ένα είδος άχυρου, που χρησιμοποιείται ως αντίμετρο των ραντάρ.
www.anexigita.com



Αντέγραψε το άρθρο αυτό. Κάνε κλικ στο κουμπί για να επιλέξεις τον κώδικα και μετά δεξί κλικ και αντιγραφή.








Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here