Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δύο ύποπτα κομμάτια στον Ινδικό.Πιθανολογείται ότι το Μπόινγκ το έριξαν οι Αμερικάνοι.



Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν επίσημα ότι εντόπισαν δύο μεγάλα κομμάτια στον Ινδικό Ωκεανό ανοιχτά του Πέρθ της Αυστραλίας.www.anexigita.com Εκφράζονται φόβοι ότι τα κομμάτια ανήκουν στο αγνοούμενο μαλαισιανό αεροπλάνο.

Ο εντοπισμός των κομματιών,η κατεύθυνση που φέρεται ότι ακολούθησε το Μπόινγκ μετά την αλλαγή πορείας ,αλλά και η περιέργη στάση και σιωπή των μαλαισιανών αρχών δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.Οι Μαλαισιανοί ίσως πιέζονται από τους www.anexigita.com Αμερικανούς να μην αποκαλύψουν ακόμη τί έχει συμβεί.

Πιθανολογείται ότι το Μπόινγκ κατευθυνόταν προς τα εκεί.

Στα ελληνικά δελτία ειδήσεων ακούσαμε ότι η περιοχή αυτή δεν είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας και γι'αυτό δεν παρακολουθείται συχνά από κατασκοπευτικούς δορυφόρους.Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα.Η περιοχή είναι από τις πυκνά παρακολουθούμενες στον πλανήτη.Στον Ινδικό Ωκεανό υπάρχει η μεγαλύτερη αμερικανική στρατιωτική βάση της νοτιοανατολικής Ασίας,στην ατόλη Ντιέγκο Γκαρσία.www.anexigita.com Η ατολή αποτελεί μεγάλο ναύσταθμο για πλοία και υποβρύχια καθώς και αεροπορική βάση.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο αραιά δεν παρακολουθείται η περιοχή.Αντίθετα τη φωτογραφίζουν κάθε τρεις και λίγο οι Αμερικάνοι και αποκλείεται να μην γνωρίζουν πού βρίσκεται το Μπόινγκ.

η ατόλλη Ντιέγκο Γκαρσία όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος αμερικανικός ναύσταθμος στον Ινδικό

Αν συνδυάσουμε τα παραπάνω ενισχύεται η θεωρία που λέει ότι το Μπόινγκ καταλήφθηκε από αεροπειρατές και κατευθυνόταν προς την αμερικανική βάση στο Ντιέγκο Γκαρσία.www.anexigita.com Οι Αμερικανοί δεν μπορούσαν να επιτρέψουν τη συντριβή του πάνω σ'αυτή και το κατέρριψαν τα μαχητικά τους.

Τώρα δεν μπορούν να βγουν να πουν στον κόσμο ότι το έριξαν το Μπόινγκ.


www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here