Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Με τί νομίζετε ότι ασχολείται αυτός ο άνθρωπος;


Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Αυτός ο άνθρωπος έχει νιώσει με όλη τη σημασία την αγριότητα του παιχνιδιού-Είναι ο ρωσικής καταγωγής τερματοφύλακας της εθνικής αμερικανικής ομάδας χόκει (NHL) Τέρι Σαβτσιούκ.

Ακόμη και όταν όλοι οι τερματοφύλακες χόκεϊ άρχισαν να χρησιμοποιούν μάσκες ,αυτός συνέχισε να αγωνίζεται χωρίς προστασία.Πρώτη φορά τη φόρεσε το 1962.www.anexigita.com Μέχρι τότε,όλο του το πρόσωπο ήταν καλυμμένο από χαρακιές και ουλές,όλες μαζί συνολικά τετρακόσιες!


Η κάτασταση του σώματός του δεν ήταν καλύτερη,όλο χτυπήματα και γδαρσίματα:στο παρελθόν είχε σπάσει τις κλειδώσεις των ώμων και τα δάχτυλα άπειρες φορές.Όταν ήταν μικρός είχε σπάσει το χέρι του.Επειδή άργησε πολύ να www.anexigita.com  ζητήσει βοήθεια το χέρι κόλλησε στραβά .Αποτέλεσμα ήταν να είναι πιο κοντό από το άλλο.


Ο Τέρι συνθήζε να παίρνει μια πόζα στο τέρμα σκύβοντας 90 μοίρες.Τη στάση αυτή βλέποντας τον Τέρι ,την υιοθέτησαν πολλοί άλλοι τερματοφύλακες γιατί ήταν πιο βολικά να άνετα να στέκονται.www.anexigita.com Όπως αποδείχτηκε πολύ αργότερα ο Τέρι άρχισε να σκύβει έτσι εξαιτίας των πόνων στη μέση!

Παρά τους πολλούς τραυματισμούς ο Τέρι δεν το έβαζε κάτω και πάντα γυρνούσε στον πάγο.Πολλοί ήταν αυτοί που ούτε καν είχαν υποπτευθεί τα προβλήματά του.


Τα κατορθώματα του Τέρι δεν σταμάτησαν στην απλή συμμετοχή του,η απίστευτη δύναμή του τον οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου του ΝHL National Hockey League,του εθνικού πρωταθλήματος Χόκει της Αμερικής,τέσσερις φορές!Επίσης αναδείχτηκε 4 φορές ο καλύτερος τερματοφύλακας χόκει.www.anexigita.com



Στην καριέρα του συμμετείχε σε 1034 μάτς,σε 447 νικηφόρα πρωταθλήματα και το απόλυτο ρεκόρ των 103 αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ!
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , ,
ads here