Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η κλωνοποίηση το φάρμακο για τη φαλάκρα!

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.
Λύθηκε,μάλλον,το διαχρονικό πρόβλημα της φαλάκρας με τη βοήθεια της κλωνοποίησης.

Επιστήμονες κατάφεραν να κλωνοποιήσουν τριχοφυλάκια και να τα εμφυτεύσουν σε φαλακρά ποντίκια.Οι τρίχες αναπτύχθηκαν κανονικά και τα ποντίκια έβγαλαν ...μαλλιά.



Τα τριχοφυλάκια είναι το μέρος όπου αναπτύσσονται οι τρίχες.Η φαλάκρα ή αλωπεκία (από τη λέξη αλώπηξ που θα πει αλεπού.Ονομάστηκε έτσι γιατί η αλεπού μαδάει κάποιες φοράς εξαιτίας κάποιας ασθένειας.) προκαλείται όταν καταστρέφονται τα τριχοφυλάκια.www.anexigita.com Η καταστροφή των τριχοφυλακίων γίνεται σταδιακά με την παράλληλη απογύμνωση του κεφαλιού από τρίχες.

Τα προϊόντα που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα δεν κάνουν τίποτα άλλο από να καθυστερούν την τριχόπτωση και δεν δημιουργούν νέες τρίχες.www.anexigita.comΗ νέα τεχνική κλωνοποιεί τα τριχοφυλάκια και δημιουργεί νέα ,υγιή,γενετικά όμοια με αυτά του δότη.


Πάντως οι ενδιαφερόμενοι να μην βιαστούν να τρέξουν στα κέντρα εμφύτευσης μαλλιών αφού θα περάσουν χρόνια μέχρι να δοκιμαστεί η τεχνική σε ανθρώπους να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Επιπλέον η εμφύτευση μαλλιών με αυτή την τεχνική δεν προβλέπεται www.anexigita.com να είναι και πολύ φτηνή ,τουλάχιστον στην αρχή.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here