Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

120 νεκρά ελάφια δίπλα σε αγρογλυφικό!

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Ένα περιστατικό που συνέβει πρόσφατα στο Νέο Μεξικό, 20 μίλια βόρεια του Λας Βέγκας, για το οποίο δεν έγινε λόγος σχεδόν σε κανένα από τα μέσα ενημέρωσης.www. anexigita.com Περίπου 120  ενηλίκα ελάφια βρέθηκαν νεκρά συγκεντρωμένα σε μια περιοχή λιγότερο από ένα τετραγωνικό μίλι.Και το περίεργο είναι ότι κοντά στα νεκρά ζώα υπάρχει ένας παράξενος κύκλος σαν αγρογλυφικό (crop circle)!


Kατά τη λήψη φωτογραφιών από έναν διπλανό λόφο, κοντά στην περιοχή  του συμβάντος παρατηρήθηκε ένας παράξενος κύκλος στη βλάστησης, παρόμοιος με τα περίφημα αγρογλυφικά.www. anexigita.com Μήπως συνδέεται με το θάνατο των ζώων, η εμφάνιση του κύκλου στο χορτάρι; Παραμένει μυστήριο. Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, και στην πρώτη και στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να έχουμε κάποια μυστήριο.


-Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο, λέει η κτηνίατρος Kerry Mower από το Τμήμα Θηραμάτων και Αλιείας του Ν.Μεξικού.Μίλησα με άλλους επαγγελματίες και κανείς δεν έχει δει τίποτα σε τόσο μεγάλη κλίμακα όσο αυτή η υπόθεση.www. anexigita.com  Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι ο λόγος είναι αιμορραγική ιογενή λοίμωξη. Τα ζώα δεν τότε δεν ήταν σε ένα σωρό το ένα δίπλα στο άλλο.


Όπως αναφέρει η κτηνίατρος Κέρι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν ρατζέρη ότι στο ράτζο του βρέθηκαν 20 νεκρά ελάφια.Η ίδια σκέφτηκε ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος για να είναι επιδημία και έπρεπε να πάει επιτόπου για αυτοψία.  Ενώ εξέταζε τα πτώματα στο ράντσο, δύο άνθρωποι ανέφεραν ότι  άλλα βρέθηκαν άλλα 60 πτώματα.

'Αργότερα πετάξαμε  με ένα ιδιωτικό ελικόπτερο και από τον αέρα μετρήσαμε  75 πτώματα σε ανοικτό χώρο και περίπου άλλα 30-40  ανάμεσα στα δέντρα. Ο υπολογισμός δύο άλλων υπαλλήλων έδωσε τον αριθμό των 113 πτωμάτων.Συνολικά πρέπει να ήταν πάνω από 120.


Οι ειδικοί τράβηξαν φωτογραφίες τα ζώα που βρίσκονται ανάμεσα στα διάσπαρτα δέντρα.www. anexigita.com Μια αιμορραγική μόλυνση δεν θα είχε σε καμιά περίπτωση  ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Φάνηκε ότι όλα τα ζώα πέθαναν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, εφόσον η κατάσταση των όλων των πτωμάτων ήταν η ίδια. Όμως, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέαση των δειγμάτων που λαμβάνονται από το σώμα και από το στομάχι.Τα αποτελέσματα για μόλυνση ήταν αρνητικά.


Εξετάστηκε επίσης το ενδεχόμενο δηλητηριασμού από λιπάσματα ,αλλά δεν βρέθηκαν τέτοια ίχνη.

Μια άλλη εκδοχή που θεωρήθηκε πιθανή ήταν ότι το νερό της περιοχής ήταν δηλητηριασμένο.www. anexigita.com Δείγματα νερού λήθφηκαν και στάλθηκαν στο χημείο.Το νερό βγήκε πεντακάθαρο.


Ο θάνατος τόσων πολλών ζώων σε μια τόσο μικρή περιοχή είναι παραμένει μυστήριο το οποίο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με την παρουσία του αγρογλυφικού δίπλα στα νεκρά ζώα.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here