Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Απογείωση αμερικανικών βομβαρδιστικών για την Βόρεια Κορέα και η προφητική ταινία 'ο Όλυμπος έπεσε.'


Βορειοκορεατικό αεροσκάφος πλήττει το Λευκό Οίκο.
(σκηνή από την ταινία 'Ο Όλύμπος έπεσε.')
Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Σύμφωνα με τελευταίες φήμες αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-1Β Lancer απογειώθηκαν από στρατιωτική βάση στην πολιτεία του Τέξας με προορισμό αμερικανική στρατιωτική βάση στο νησί Γκουάμ την οποία απειλεί η Βόρεια Κόρεα.

Από ότι φαίνεται η βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστώνης θα χρεωθεί σε τρομοκράτες της Βόρειας Κορέας.(www.anexigita.com) Τώρα αν έγινε πραγματικά από αυτούς ή όχι δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση των ΗΠΑ.Ο στόχος επιτεύχθηκε,βρέθηκε η δικαιολογία για επίθεση και συντριβή μια και καλή της εχθρικής Β.Κορέας.

αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-1Β Lancer

Αυτή τη φορά δεν χρειαζόταν μιας μεγάλης κλίμακας επίθεση όπως η κατεδάφιση με αεροπλάνα των δίδυμων πύργων και οι χιλιάδες νεκροί.(www.anexigita.com)Αρκεί και μια μικρής κλίμακας ,όπως αυτή της Βοστώνης για να προκαλέσει την οργή του λαού και δικαιολογηθεί η επίθεση στη Β.Κορέα η οποία ,κατά τα φαινόμενα είναι πολύ κοντά.

Θυμηθείτε και την προφητική ταινία που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 ,την Olympus Has Fallen (2013) ,'ο Όλυμπος έπεσε'. Σύμφωνα με την πλοκή της υπόθεσης ,βορειοκορεάτες τρομοκράτες επιτίθενται και καταλαμβάνουν τον Λευκό Οίκο.Η ταίνια δεν ήταν μόνο προφητική αλλά και αποτελεί προετοιμασία του κόσμου για του τί πρόκειται να γίνει ,όπως άλλωστε και άλλες αμερικανικές ταινίες.Παράξενη σύμπτωση...



Η τακτική της σκηνοθεσίας βομβιστικών επιθέσεων από την ίδια την κυβέρνηση μιας χώρας δεν είναι κάτι καινούριο.Στα πρώτα χρόνια προεδρίας του Πούτιν οι κατεφίσεις ολόκληρων πολυκατοικιών από βόμβες 'τρομοκρατών' όπως έλεγαν τα ΜΜΕ έδιναν και έπαιρναν.(www.anexigita.com) Μέχρι που μια μέρα αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής συνέλαβαν δύο άτομα την ώρα που προσπαθούσαν να τοποθετήσουν μια βόμβα στο υπόγειο πολυκατοικίας.Αργότερα αποδείχτηκε ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν κυβερνητικοί πράκτορες!
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , ,
ads here