Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Έδειξαν σε πάντα πορνοταινία για τους ανεβάσουν τη λίμπιντο.




Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος
Όταν δύο σεμνά πάντα  αρνήθηκαν να ζευγαρώσουν οι επιστήμονες του ζωολογικού κήπου αποφάσισαν να τους δείξουν ...πορνοταινία για να τους ανεβάσουν τη διάθεση.

Οι ειδικοί του ζωολογικού κήπου για την αναπαραγωγή των πάντα ανησούχαν από τη συμπεριφορά της 5χρονης Κεν Λιν ,του θηλυκού πάντα,η οποία όλη την ώρα έκανε πέρα τον Γιόνγκ Γιόνγκ,το αρσενικό πάντα,και αρνιόταν πεισματικά να έρθει σε επαφή μαζί του.(www.anexigita.com)

Και τότε πήραν την απόφαση να προβάλουν στα πάντα μια πορνοταινία με τις περιπτύξεις άλλων πάντα.(www.anexigita.com)Η Κεν Λιν αμέσως έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία και δεν την σταματούσε τίποτα.Και έτσι επήλθε το ζητούμενο.


Στη άγρια φύση,εξήγησαν οι ειδικοί,τα πάντα μπορούν να βλέπουν άλλα ζευγάρια να ζευγαρώνουν,ενώ στην αιχμαλωσία δεν υπάρχει πάντα τέτοια δυνατότητα και χρειάζονται βοήθεια.

Το ποσοστό των μεγάλων πάντα που ζευγαρώνουν στην αιχμαλωσία είναι πολύ μικρό και μόνο λίγοι ζωολογικοί κήποι στην Κίνα έχουν καταφέρει να αναπαράγουν πάντα.


Τα θηλυκά πάντα μπορούν να γονιμοποιηθούν μόλις τρεις φορές το χρόνο και στην αιχμαλωσία χάνουν τελείως τη διάθεσή τους για ζευγάρωμα.(www.anexigita.com) Επιπλέον τα θηλυκά στη φύση είναι πολύ επιλεκτικά όσον αφορά την επιλογή συντρόφου.Στην αιχμαλωσία δεν έχουν και πολλές επιλογές.


Τα περισσότερα πάντα στην Κίνα καταλήγουν σε ζωολογικούς κήπους λόγω του ότι καταστρέφεται η φυσική τους κατοικία ,τα δάση από μπαμπού.

Οι επιστήμονες είχαν ήδη προσπαθήσει,ανεπιτυχώς,να επιτύχουν την αναπαραγωγή των πάντα με βιάγκρα και διάφορες ειδικές ασκήσεις.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , , , , ,
ads here