Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Οι Αρχαίοι Εξωγήινοι Απομυθοποιούνται (3ωρη ταινία)


Οι Αρχαίοι Εξωγήινοι Απομυθοποιούνται είναι μια 3ωρη ταινία που διάψευδει και απομυθοποιεί τις θεωρίες που για τους αρχαίους εξωγήινους στη σειρά τους History Channel με τίτλο Ancient Aliens. Πρόκειται ουσιαστικά για μια βήμα προς βήμα κριτική της θεωρίας για αρχαίους αστροναύτες",που έχει προταθεί από ανθρώπους σαν το Erich του Von Daniken ,τον Zecharia Sitchin καθώς και πολλούς άλλους.

Η ταινία καλύπτει θέματα όπως:
Αρχαία εργοτάξια: Puma Punku, τις Πυραμίδες, Baalbek,τους Ίνκας,το Νησί του Πάσχα.
Αρχαία αντικείμενα: πύραυλος Pacal, οι γραμμές Nazca, τα "μαχητικά αεροσκάφη" Tolima,
τις αρχαίες αιγυπτιακές "λάμπες", τα Ufo στην αρχαία τέχνη και τα κρυστάλλινα κρανία. Θέματα αρχαίων κειμένων όπως τον τροχό του Ιεζεκιήλ,τον αρχαίο πυρηνικό πόλεμο, τα Vimana, τους Anunnaki και τα Νεφελίμ.

Για παράδειγμα τα υποτιθέμενα Ούφο σε μεσαιωνικούς πίνακες ζωγραφικής εξηγούνται πολύ εύκολα αν κάποιος έχει γνώσεις βυζαντινής τέχνης.Ένα πολύ γνωστό τέτοιο παράδειγμα είναι ο πίνακας της σταύρωσης από ένα μοναστήρι του Κοσσυφοπεδίου.Δεξιά και αριστερά από τον σταυρωμένο Χριστό απεικονίζονται δύο άνθρωποι που πετούν σε φαινομενικά πυραυλοκίνητα οχήματα.

Η Σταύρωση ,από βυζαντινό πίνακα του Κοσσυφοπεδίου και τα υποτιθέμενα πυραυλοκίνητα οχήματα αριστερά και δεξιά πάνω από το Χριστό.



Αν ο απλός κόσμος γνώριζε ότι η απεικόνιση του ήλιου και της σελήνης με πρόσωπο είναι πολύ κοινή στη βυζαντινή τέχνη σε καμία περίπτωση δεν θα περνούσε αυτές τις ζωγραφιές αυτές για Ούφο.Δείτε παρακάτω μερικούς πίνακες της βυζαντινής εποχής θέμα τη σταύρωση του Χριστού.Όπως βλέπετε σε όλους αυτούς τους πίνακες δεξιά και αριστερά από τον εσταυρωμένο απεικονίζεται ο Ήλιος και Σελήνη με ανθρώπινο πρόσωπο.Ξαναδείτε τώρα τον πίνακα με τα υποτιθέμενα πυραυλοκίνητα από το Κοσσυφοπέδιο.Τώρα πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για πυραυλοκίνητα οχήματα αλλά για τον Ήλιο και τη Σελήνη.Απλά αντί για πρόσωπο έχει ζωγραφιστεί ολόκληρος άνθρωπος.

ο Ήλιος και η Σελήνη αριστερά και δεξιά του Χριστού είναι κοινό θέμα στη βυζαντινή τέχνη
Όλες αυτές οι θεωρίες βασίζονται στις θεωρίες του Ολλανδού Έρικ Φον Ντάνικεν,ο οποίος όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν διστάζει πολλές φορές να παραποιήσει και να προσθέσει στοιχεία για υποστηρίξει τις θεωρίες τους.Οι θεωρίες αυτές εύκολα διαλύονται αν κάποιος έχει επιστημονικές γνώσεις.Αλλά πόσοι από εμάς μπορούν να διαβάσουν ένα κείμενο σε μια πανάρχαια γλώσσα;Κλασσικό τέτοιο παράδειγμα είναι οι Ανουνάκοι οι οποίοι σύμφωνα με σουμεριακά κείμενα,κατά τον Ντάνικεν,προήλθαν από το διάστημα.Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι το κείμενο που αναφέρονται οι Ανουνάκοι δεν είναι καν σουμεριακό αλλά ακκαδικό και φυσικά καμία αναφορά δεν γίνεται για προέλευση από το διάστημα.

Δείτε το ντοκιμαντέρ και θα αλλάξει η άποψή σας για το πώς βλέπετε κάποιες δημοφιλείς λαϊκές θεωρίες που ανακυκλώνονται ανα καιρούς.Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο http://ancientaliensdebunked.com/

www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here