Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ονειρεμένο θέρετρο στις Μαλδίβες! (φωτο)


Σε μία από τις μεγαλύτερες λιμνοθάλασσες στις Μαλδίβες βρίσκεται ένα υπέροχο ξενοδοχείο, το Σονέβα Γκίλι. Οι ευρύχωρες βίλες είναι διάσπαρτες σε όλη τη λιμνοθάλασσα του ξενοδοχείου,καθέ μία από τις οποίες βρίσκεται στο νερό.Από τα δωμάτια προσφέρεται μια υπέροχη θέα του ωκεανού.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις 19 ατόλες που εξαπλώνονται  σε μια έκταση άνω των 800 χιλιομέτρων στον Ινδικό Ωκεανό και είναι ένα από τα 1.190 νησιά που αποτελούν τη Δημοκρατία των Μαλδιβών.


Το εκπληκτικό ξενοδοχείο απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα των Μαλδίβων όπου βρίσκεται και το Διεθνές Αεροδρόμιο Μάλε. Όπως και πολλά άλλα θέρετρα Α κατηγορίας στις Μαλδίβες,το Σονέβα Γκίλι αποτελείται από τα ωραιότερα σπίτια στημένα  σε ξυλοπόδαρα. Φαντάσου πόσο υπέροχο είναι να κοιμάσαι στον ωκεανό και να ξυπνήσεις με τέτοιο περιβάλλον τριγύρω σου! Το ξενοδοχείο αποτελείται από 44 βίλες σε ξυλοπόδαρα, οι οποίες βρίσκονται σε μια μεγάλη ιδιωτική ιδιοκτησία.

Όλες οι βίλες είναι σχεδιασμένες σε παραδοσιακό στιλ με φυσικά υλικά, το καθένα εξοπλισμένο με βεράντα για ηλιοθεραπεία και ανοικτό μπάνιο, κρεβάτια καθώς και ένα προσωπικό κέντρο ψυχαγωγίας.


Για όσους θέλουν να απομονωθούν προσφέρονται επτά σπίτια "Κρουζό", τα οποίο μπορεί να προσεγγίσει κάποιος μόνο με βάρκα.

Παρά το γεγονός ότι το εσωτερικό των σπιτιών είναι φτιαγμένο και διακοσμηνένο ώστε να ταιριάζει  με γύρω τοπίο, δηλαδή με ένα ανθεκτικό ξύλο και άλλα φυσικά υλικά,καθώς τα παραδοσιακά υφαντά υπάρχουν και μοντέρνα έπιπλα εσωτερικού χώρου που μπορεί κάποιος  να βρει σε ένα μοντέρνο άνετο και πολυτελές σπίτι.




Προσθήκη λεζάντας



Φυσικά δεν λείπει και το κέντρο Σπα,Κομμωτήριο καθώς και αθλητική αίθουσα




Καλές διακοπές!
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here