Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εκπληκτικές φωτο υποβρύχιων σπηλαίων με χρήση LED!

Ο διάσημος φωτορεπόρτερ Kurt Bowen ειδικεύεται στην  υποβρύχια φωτογραφία. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες αποστολές σε διάφορα μέρη του κόσμου, φωτογραφίζοντας  μέρη τα οποία εξακολουθούν να είναι απάτητα από τον άνθρωπο.

Μεγαλοπρεπή υποβρύχια σπήλαια Στα έργα του, ο Κερτ Μπόουεν  εφαρμόζει μια τεχνολογία φωτογραφίας, η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση  υποβρύχιων φώτων LED, λήψη κατά διαστήματα και άλλες μεθόδους που επιτρέπουν να πάρει  καταπληκτικές φωτογραφίες από μυστηριώδη υποβρύχια σπήλαια και πηγές.

 Νησιά Μπαχάμες - Ένα από τα πλουσιότερα μέρη του κόσμου σε πολυμορφία σημείων για   κατάδυση. Αυτό το υποβρύχιο σπήλαιο βρίσκεται στο νησί Άμπακο. Το βάθος του είναι 94 μέτρα και διαθέτει πολλές πλευρικές σήραγγες. Για τη φωτογράφισή του σπηλαίου τη νύχτα  τραβήχτηκαν περίπου 70 καρέ.



 Για να συλλάβει αυτό το σπήλαιο Κερτ Μπόουεν χρησιμοποίσε μόνο το φυσικό φως και λήψη κατά διαστήματα.



Δομινικανή Δημοκρατία.Μια  'πισίνα' στο σπήλαιο φωτίστηκε από  ένα μεγάλο αριθμό από υποβρύχια φώτα LED.



 Η είσοδος στο σπήλαιο. Η εικόνα αποτελείται από 100 μεμονωμένα καρέ. Στη φωτογραφία υπάρχουν και άνθρωποι να γίνεται σύγκριση με το μέγεθος του σπηλαίου.



  Πάρκο ψυχαγωγίας Weeki Wachee Springs στη Φλώριδα. Μια φυσική πισίνα σχηματίζεται εδώ μέσα στα ασβεστολιθικά σπήλαια.



 Τα γαλαζοπράσινα νερά του σπηλαίου, «σαράντα οργιές" στη Φλόριντα. Για το φωτισμό τη νύχτα χρησιμοποιήθηκαν υποβρύχια φώτα LED.




Μπαχάμες.Τα  Γαλαζοπράσινα νερά της σπηλιάς του Κροκόδειλου και η Σελήνης. Τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι αυτές είναι εξαιρετικά πολύπλοκες φωτογραφίες από πλευράς λήψης. Για να πάρετε τέτοιες φωτογραφίες , θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα μεγάλο αριθμό των LED φώτα κάτω από το νερό, καθώς και φωτίσετε την ακτή.



 Η σπηλιά του Ελ Chicho στη Δομινικανή Δημοκρατία.





 Ginnie Springs, Florida:





 Φυσικό πηγάδι (Cenote) στη χερσόνησο Γιουκατάν.



 Πηγή πλούσια σε άλατα, Φλόριντα.


 Ο πολύπλοκος φωτισμού  επιτρέπει να δούμε όλη την υποβρύχια ομορφιά της δεξαμενής τη νύχτα.


Οι θερμές ιαματικές πηγές στο φόντο των άστρων, Φλόριντα.







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here