Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Υποβρύχιο ξενοδοχείο 'Ατλαντίς' στο Ντουμπάι! (φωτο)


Το ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ντουμπάι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 1539 δωματίων που κόστισε 1,8 δισεκατομμυρία δολάρια και είναι χτισμένο στον Φοίνικα,ένα τεχνητό νησί άμμου φτιαγμένο σε σχήμα φοίνικα .Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους ενοίκους του.







Η σουίτα του Ποσειδώνα όπως την ονομάζουν προσφέρει θέα Επιμελητηρίων τόσο από την κρεβατοκάμαρα όσο και από τα παράθυρα του μπάνιο σε μια λίμνη γεμάτη με 65.000 θαλάσσια πλάσματα. Έτσι, μπορείτε να χαλαρώσετε στο κρεβάτι σας και να παρακολουθήσετε γίγαντια σαλάχια μάντα να πλέουν αργά....





 ή να θαυμάσετε τους καρχαρίες από το μπάνιο




  Το ξενοδοχειακό συγκρότημα 1539 δωματίων, κόστισε 1,8 δισεκατομμυρία δολάρια και είναι χτισμένο στον Φοίνικα,ένα τεχνητό νησί άμμου φτιαγμένο σε σχήμα φοίνικα .




Ο μύθος του Πλάτωνα θέλει την Ατλαντίδα να βυθίζεται ως θεία τιμωρία για την απληστία και την παρακμή.

Το μεγάλο λόμπι της 'Ατλαντίδας'.





Οι 'Χαμένες Αίθουσες' του Ατλάντις δίνουν μια ιδέα  για το πώς πρέπει να ζούσαν κα εργάζονταν οι πολίτες της Ατλαντίδας,αν είχε πράγματι υπήρχε,η Ατλαντίδα δηλαδή.





Στο Ωκεάνιο εστιατόριο μπορείς να τρώως το ψάρι στο πιάτο σου ενώ συγχρόνως να κοιτάς τους ζωντανούς συγγενείς του να κολυμπούν θλιμμένοι δίπλα σου.

 



Το Spa του ξενοδοχείου μπορεί να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν σαν θαλάσσιες θεές.





Το νεροπάρκο του  Ατλαντίς,γνωστό ως Aquaventure διαθέτει υψηλής τεχνολογίας νεροτσουλήθρες χτισμένες να μοιάζουν με αρχαία μνημεία.Η  μεγαλύτερη από αυτές ονομάζεται 'άλμα της πίστης' και έχει πάνω από 27 μέτρα ύψος.




 Αφού κατέβεις από την τσουλήθρα μπορείς να καταδυθείς στην λιμνοθάλασσα με τους καρχαρίες,μια αίθουσα γεμάτη καρχαρίες οι οποίοι κολυμπούν απειλητικά πίσω από το τζάμι. 




Ο ρηχός κόλπος του ξενοδοχείου επιτρέπει στους λουόμενους να έρθουν σε επαφή με δελφίνια τα οποία μεταφέρθηκαν από τα νησιά του Σολομώντα με αεροπλάνο.




 Η Λίμνη του Πρεσβευτή είναι γεμάτη με 65 χιλιάδες θαλάσσια πλάσματα τα οποία παρακολουθούνται από 200 θαλάσσιους ειδικούς.





Όνειρο ζωής το ξενοδοχείο.


www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here