Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Σηκωθείτε από κρεβάτια, ντιβάνια και διαδώστε τον ελληνικό πολιτισμό...


Η Ομάδα Έψιλον και οι απόψεις της...


Η Ομάδα Έψιλον είναι μια φανταστική μυστική οργάνωση που αποτελείται από Έλληνες και ξένους φιλέλληνες επιστήμονες, ερευνητές, καθηγητές, επιχειρηματίες και πολιτικούς. Εντάσσεται στις θεωρείς συνωμοσίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Καθώς δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της, η ύπαρξη της συνήθως αμφισβητείται και τοποθετείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.

Οι υποστηρικτές της λένε ότι χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη τεχνολογία (τηλεμεταφορά κλπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του Ελληνικού πολιτισμού στον κόσμο, ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι όλοι οι Έλληνες και οι άλλες φυλές προέρχονται από τον Σείριο ή τον Γαλαξία. Σύμφωνα με ορισμένους η Έψιλον διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη και αλλού και μάλιστα πήρε ενεργό μέρος στην προστασία της Κύπρου από την Τουρκική εισβολή το 1974. Επιπλέον, λέγεται πως η ομάδα Έψιλον έχει διαμάχη με τους Εβραίους, αφού όπως υποστηρίζουν, υποκινούν τις μεγάλες δυνάμεις και ελέγχουν τις τράπεζες.

Επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχουμε δει μέχρι στιγμής, το Ε ίσως να μην σημαίνει με το Έλληνας αλλά Εξαφανισμένος...
πηγή







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες
ads here