Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

τσίμπημα από αράχνη αντί για βιάγκρα


Στη Βραζιλία ζει μια μεγάλη αράχνη,η λεγόμενη αράχνη της μπανάνας,της οποίας το τσίμπημα προκαλεί ...πριαπισμό.Δηλαδή η παθολογική κατάσταση κατά την οποία η στύση διαρκεί ώρες και στην συγκεκριμένη περίπτωση τέσσερις ολόκληρες ώρες!

Ύστερα από περιστατικά δαγκώματος από τη συγκεκριμένη αράχνη παρατηρήθηκε στα νοσοκομεία ότι ένα κοινό σύμπτωμα ήταν η διαρκής στύση των θυμάτων.Όπως άρχισε και η μελέτη του δηλητηρίου της.

Το δηλητήριο αυτής της αράχνης είναι ένα πλούσιο μείγμα από τοξίνες,μία από τις οποίες ευθύνονται για το σύμπτωμα της στύσης η οποία και απομονώθηκε.Μετά από πετυχημένα πειράματα σε ποντίκια που είχαν στυτικό πρόβλημα οι επιστήμονες ευελπιστούν σύντομα να παράγουν ένα φάρμακο για ανθρώπους με σεξουαλική δυσλειτουργία ειδικά για αυτούς που δεν πιάνουν άλλες θεραπείες όπως με βιάγκρα του οποίου ο μηχανισμός δράσης είναι διαφορετικός.

Μέχρι στιγμής οι δοκιμές αφορούν μόνο άνδρες και αποσκοπείται στο μελετηθούν οι επιδράσεις της τοξίνης και σε γυναίκες. 

Πάντως πριν βιαστείτε να πάτε στη Βραζιλία για τσιμπήματα,μάθετε ότι η στύση δεν είναι το μόνο σύμπτωμα του τσιμπήματος της μπανανοαράχνης.Άλλα συμπτώματα είναι η απώλεια μυικού ελέγχου,ισχυρός πόνος,δύσπνοια και σε κάποιες περιπτώσεις,αλλά ελάχιστες ακόμη και θάνατος εξαιτίας της ανεπάρκειας σε οξυγόνο.

Υπομονή μέχρι να βγει το φάρμακο για ανθρώπους.







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες , ,
ads here