Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κορυφαίος γενετιστής:'Ο άνθρωπος είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης γουρουνιού με χιμπατζή!'



Το ανθρώπινο είδος ξεκίνησε ως υβρίδιο,όταν ένας αρσενικός χοίρος ζευγάρωσε με έναν θηλυκό χιμπατζή'.Αυτό ισχυρίζεται ... κορυφαίος γενετιστής .π Γιουτζίν Μακάρθι.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση δεν είναι μόνο ο ισχυρισμός αυτό άλλα ο Μακάρθι δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος γενετιστής που δεν τον ξέρει κανένας.www.anexigita.com Είναι παγκοσμίως γνωστός και κορυφή στην τομέα του,την υβριδοποίηση ζώων!Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια στις ΗΠΑ.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος επισημαίνει, ενώ οι άνθρωποι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τους χιμπατζήδες, έχουν επίσης ένα μεγάλο αριθμό διακριτικών χαρακτηριστικών που δεν βρεθεί σε κανένα άλλο πρωτεύον θηλαστικό.

Συνεζίζει λέγοντας ότι ότι τα αποκλίνοντα χαρακτηριστικά είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα υβριδικής προέλευσης σε κάποιο σημείο πολύ πίσω στην ανθρώπινη εξελικτική ιστορία.
Και δεν μένει www.anexigita.com μόνο εκεί αλλά το πάει ακόμα παραπέρα το θέμα:

"Υπάρχει ένα ζώο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον άνθρωπο από τα πρωτεύοντα ξαδέρφια μας στο ζωικό βασίλειο΄.www.anexigita.com

«Ποιό είναι αυτό το άλλο ζώο που έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; ρωτάει ρητορικά. «Η απάντηση είναι το Sus scrofa, ή αλλιώς το κοινό γουρούνι!!!

Ο Δρ McCarthy αναπτύσσει την εκπληκτική υπόθεσή του σε ένα άρθρο στο Macroevolution.net, www.anexigita.comμια ιστοσελίδα που επιμελείταιο ίδιος. Σπεύδει να επισημάνει ότι πρόκειται για απλή υπόθεση, αλλά παρουσιάζει αδιάσειστα στοιχεία που να το υποστηρίζουν.

Η επιστήμη μέχρι θεωρεί ότι ο πίθηκος είναι ο κοντινότερος συγγενής του ανθρώπου.Σύμφωνα όμως με το Μακάρθι τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά ,όπως το άτριχο δέρμα,το υποδόριο λίπος,τα ανοιχτά μάτια και η μύτη που προεξέχει είναι αδιαμφισβήτα χαρακτηριστικά χοίρων!Επιπλέον υπάρχει ένας αριθμός εσωτερικών ,όχι και τόσο εμφανών διαφορών αλλά εξίσου ανεξήγητων.Έτσι εξηγείται και το γεγονός,κατά τον Μακάρθι πάντα,ότι ιστοί δέρματος και οι βαλβίδες της καρδιάς των γουρουνιών μπορεί να μεταμοσχευθούν στον άνθρωπο χωρίς να απορρίπτονται από τον οργανισμό του.


Ο γόνος της διασταύρωσης του γουρουνιού με τη χιμπατζίνα ,ζούσε ανάμεσα σε χιμπατζήδες με τους οποίους και ζευγάρωσε.Με το πέρασμα των γενεών τα πλάσματα αυτά έμοιζαν όλο και περισσότερο με χιμπατζήδες χάνοντας τα γουρουνίσια χαρακτηριστικά τους.Όχι όλα όμως.

Η πεποίθηση ότι τα υβρίδια δεν μπορούν να ζευγαρώσουν είναι εσφαλμένη.Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν υβρίδια ικανά να ζευγαρώσουν και με τα δύο είδη που ανήκουν οι γονείς τους.Με το πέρασμα των γενεών τα γονίδια αναπαραγωγής των υβριδίων γίνονται δυνατά και η αναπαραγωγή συνεχίζεται κανονικά.

Η επαναστατική θεωρία του δεν πέρασε βέβαια χωρίς σφοδρές αντιδράσεις από γενετιστές,υποστηρικτές της εξέλιξης.Σύμφωνα με αυτούς ,οι χοίροι και οι χιμπατζήδες διαφοροποιήθηκαν μεταξύ τους σαν οργανισμοί 80 εκατομμύρια χρόνια πριν,κάτι που καθιστά τη διασταύρωσή τους αδύνατη.

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να που ότι ο Μακάρθι δεν έχει παρά να δοκιμάσει τη θεωρία του μόνος του,ζευγαρώνοντας με ένα γουρούνι και να δει τί θα βγεί.

Ο Μακάρθι συνάντησε μεγάλες δυσκολίες στο εκδόσει τη θεωρία του σε βιβλίο σε κάποιο εκδοτικό οίκο,γι αυτό την αναπτύσσει στην ιστοσελίδα του.
www.anexigita.com







Δημοσιεύτηκε στις κατηγορίες ,
ads here